Om Os

Claus Victor Staun har tidligere været i jobs, hvor det at være i god form er et must. Da han stiftede bekendtskab med Ivan Ivanov, opfinderen af Bulgarian Bags, opstod en interesse for denne funktionelle træning, der blev en del af hverdagen. Claus tog udfordringen op og lancerede træningen i Danmark, hvor træningsmetoden endnu ikke var kendt. Han samlede et stærkt hold, der består af uddannede og professionelle medhjælpere med stor erfaring indenfor Bulgarian Bag træning. Derudover er vores instruktører kyndige i blandt andet Kettebell, Crossfit, TRX og Spinning. Vi kan derfor hjælpe dig i gang med din træning på en anderledes og spændende måde. Vores team kan guide dig gennem områder vedrørende sundhed og sørger for, at du får mest muligt ud af din træning. Vi afholder workshops, hvor du kan få mere viden om Bulgarian Bag træning og blive inspireret til din træning.

Claus Staun ejer og driver Staunsport.dk.

Claus blev hurtigt grebet af Bulgarian Bag træningen, der udfordrer udøveren i alle fysiske henseender på en dynamisk, anderledes og nytænkende måde. Han kunne se fordelene ved dette nye udstyr og har derfor trænet med Ivan for at dygtiggøre sig og blive master-instruktør. Han har i løbet af sit liv prøvet mange forskellige træningsformer, endda de helt ekstreme, specielt gennem sin uddannelse som frømand. I den forbindelse var han medansvarlig for udviklingen af fysiske tests og træningsstruktur for de aktive frømænd.

Bulgarian Bags er et redskab, hvor kombinationen af udendørs træning og funktionelle øvelser øver styrke, hastighed, balance, smidighed og reaktionsevne. Der er således tale om en allround træningsform, der træner hele kroppen. Træningen handler ikke kun om ydre styrke, men også om kost, psyke og restitution som en vigtig del af træningen.