Workshops med Staunsport

Er du vild med Bulgarian Bag træningen? Har du lyst til at lære mere? Bulgarian Bag master-instruktør, Claus Staun, er over de seneste 3 år blevet personligt uddannet af selveste opfinderen af træningsværktøjet, Ivan Ivanov fra suples.com.

Vi har blandt andet holdt workshops for The Rehab i KBH, Nykøbing Falster Liga Håndboldklub og Fitness.dk.

Vi ønsker at imødekomme vores kunder. Derfor er vores workshops fleksible med hensyn til dato og tidspunkt.

Skriv til info@staunsport.dk og hør nærmere, eller book et tidspunkt for din workshop med det samme.

Staunsport kan også stille egne lokaler til rådighed på Sydfyn, hvis du ikke selv har et lokale til rådighed. Prisen er den samme, lige meget hvor workshoppen finder sted. Vi stiller altid det nødvendige udstyr til rådighed!

Pris: 400 kr. pr. person. Max. 15 deltagere pr. workshop.

Varighed: 2 timer.

Bemærk: Workshops oprettes kun, hvis der minimum er 5 deltagere tilmeldt. Afholdes workshoppen i vores egne lokaler på Sydfyn, kan den dog oprettes med 1-4 tilmeldinger.

SE VIDEOEN HER

Vil du blive dygtigere?

Med et instruktørkursus eller en workshop får du muligheden for at blive dygtigere og ikke mindst få inspiration til nye øvelser. Vi tilbyder dig nogle af de bedste træningsredskaber til gavn for din træning. Vi har fokus på en mere funktionel træning, der ikke kun forbedrer dit ydre, men også din mentale styrke, der er mindst lige så vigtig at træne.

Vi er de eneste forhandlere, der tilbyder dig et bredt sortiment af brydning- og wrestling udstyr af høj kvalitet. Vores instruktører er specialister i forskellige sportsgrene, hvilket kun er en fordel på vejen mod dine mål.

  • Workshop d.

Det siger vores kunder.

Claus er en af de dygtigste undervisere jeg kender. Claus har en unik indgangsvinkel til livet, som er beundringsværdigt. Derfor har det været mere end en fornøjelse, at være til hans workshops.

Christian JuhlerTidl. Elev